Back to top

CMI OSACI ADELA DANIELA

2.77778
2.8 (9 aprecieri)
Telefon: 
021.340.18.33
OSACI ADELA DANIELA

CMI OSACI ADELA DANIELA

Locaţia

CMI OSACI ADELA DANIELA
Sector 3, Bucharest, Romania
Sector 3 , București
București RO

Păreri și recenzii

Vizitatorii noștrii au scris următoarele păreri și recenzii despre acest medic/clinică. Adaugă opinia ta despre experiența trăită utilizând formularul de mai jos.

Am avut copilul inscris inca

1

Am avut copilul inscris inca de la nastere. Si am fost foarte nemultumita de alegere.
Intotdeauna intarziere fata de programare, am asteptat si o ora cu copil mic.
Medic slab (a verificat copilul spunand ca trebuie operat de urgenta ca are puroi la ureche, ca apoi la ORL sa fie totul in regula).
Dr Osaci este un medic obraznic si care nu raspunde nevoilor pacientilor (cand are copilul o problema, degeaba o contactezi, ca nu raspunde), nu ofera concediu medical parintelui pentru copil bolnav, la nevoie.
Medic spagar, care incalca legea cu fiecare ocazie. Nicio asistenta nu i-a rezistat, toate au fugit. Fata ei, pe post de asistenta ocazional, la fel de obraznica, impertinenta cu pacientii.
Nu recomand sub nicio forma!

De acord cu tine

1

De acord cu tine
eu incerc sa scap de expirata asta ca de dracu
am reclamat-o si la MS ai la CASMB si la colegiul medicilor dar mamaie rezista
sa vedem cat mai rezista cand o sa fie vedeta tv

Buna ziua mama mea nu a vrut

5

Buna ziua mama mea nu a vrut asistenta, in toată cariera ei a avut 2 asistente una de 10 ani și una de 7 ani. Posibil ați așteptat atâta pentru ca nu ați avut programare. Mama mea dpdv medical ce tine de MF, ați fost trimisa la specialist. Nu este nimic rău in a te tine de programări și sa ai o oarecare ordine. Sinceră sa fiu ce ați povestit aici mie greu sa cred ca nu as fi ținut minte cazul.

Asa este, un medic spagar -

1

Asa este, un medic spagar - mai degraba vraci, doctorita Plushica.
Se incrunta si stramba din nas la orice cerere. Dar cand vede vreo bancnota se lumineaza la fata si dintr-odata totul e posibil. Este varza dpdv tehnologie... vine cu scuze tampe ca sa nu isi faca treaba = toata pandemia m-a tinut pe hol ptr retetele parintilor... mi le-a eliberat online doar dupa ce m-am plans la MS si CASMB.
Am cerut sa ne mutam la alt dr de familie si de 10 zile astept de la dna dr Plushica fisele medicale care din rea-vointa NU mi le pune la dispozitie.
Sincer: eu cred ca fumeaza si ea si fie-sa... servicii comuniste
Asta e d-aia care se uita sa vada ce sapun sau ce spray primea impachetat in hartie A4... tineti minte?
Detalii la 0734613783 John

Buna ziua! Sunt inscrisa la

5

Buna ziua! Sunt inscrisa la Dr. Osaci de cand aveam 3-4 ani (am 28 acum). Intr-adevar perioadele de asteptare pot fi mari insa, in ceea ce priveste competentele doamnei Dr., pot sa va spun ca in toti acesti ani orice diagnostic preliminar primit a fost cel corect (confirmat ulterior prin analize si investigatii). Este un medic cum rar gasesti si spun asta dupa ce am vazut multi alti specialisti, Prof. Univ etc.
Da, pot exista anumite puncte minus dar daca aveti nevoie de o recomandare de la un medic bun, o recomand 100%.

Intri (după multa așteptare)

1

Intri (după multa așteptare) și se sta cu ușa deschisa pana considera doamna, după standardele ei , ca situația e intima. Dacă doar primești trimiteri, pregătește-te sa știe tot holul unde urmează sa mergi :))))

Buna seara. Sincer, am ajuns

5

Buna seara. Sincer, am ajuns sa citesc aceste pareri, cu totul intamplator, cautand altceva. Am copilul inscris la dna dr de acum 8 ani, de cand s-a nascut. Eu am fost mereu foarte multumita de colaborare, copilul meu nu a luat niciodata antibiotic, nu a ajuns niciodata intr-un spital, etc. De cate ori i-am solicitat ajutorul, dna dr a fost acolo. Este pacat ca nu stim sa apreciem oamenii si scriem comentarii doar atunci cand avem ceva de reprosat. Sunt convinsa ca sunt foarte multi pacienti recunoscatori, insa, uite, nu ne facem timp pentru o vorba de apreciere. Asa suntem noi, mereu grabiti, mereu prinsi cu ale noastre. Eu, una, va multumesc pentru toate sfaturile.

Spune-ți părerea