Back to top

CMF DR GAVRILAS POP LENUTA

1
1 (10 aprecieri)
Telefon: 
0741046590

CMF DR GAVRILAS POP LENUTA

Locaţia

CMF DR GAVRILAS POP LENUTA Coaş , Maramureș
Maramureș RO

Păreri și recenzii

Vizitatorii noștrii au scris următoarele păreri și recenzii despre acest medic/clinică. Adaugă opinia ta despre experiența trăită utilizând formularul de mai jos.

Lenuta Gavrilas Pop mare

1

Lenuta Gavrilas Pop mare doctorita cu diploma de CRIMINAL! Omori oameni si distrugi vieți împreună cu Florica Iacob vrajitoarea femeia cu verigheta si împreună cu nepoata ei din Baia Mare. Împreună omorîți oameni si distrugeti vieți pentru ca sa faci rost de AVERE la bastardul pe care îl ai cu Mociran, la fiul tau Florin Pop, ăla care ți l-o botezat vrajitoarea Florica Iacob si ti-o promis ca-ti face rost de AVERE pentru el. Așa ca pe o marfă la tarabă ti-o promis ca-ti găsește partenera cu AVERE la bastard. Pentru asta ai creat o fixatie, ești obsedată împreună cu VRAJITOARELE! Vrăjitoarele pricepute la orice chiar si la omorât oameni! Familie de CRIMINALI si VRAJITORI ce sunteti!
Mociran nu o vrut să-i dea nici numele la bastardul tau, că mai avea cu nevasta sa un fiu pe Florin Vasile Mociran, iar tu la bastardul tau degeaba i-ai pus numele tot Florin, că nu l-ai impresionat pe Mociran. Nici soțul tau Grigore Gavrilas nu s-a oferit sa-i dea la bastardul tau macar numele de Gavrilas, ti-a pus condiții înainte sa te ia de nevasta, sa nu ai pretenții la AVERE pentru bastardul Florin Pop, să-i dea alții AVERE la bastardul tau, ăia pe care îi omori împreună cu VRAJITOARELE criminale pricepute! Toată AVEREA pe care o ai cu soțul Grigore Gavrilas o păstrați pentru fiul vostru preferat Ciprian Gavrilas Pop! Familie de CRIMINALI si VRAJITORI ce sunteți! "A vre ca nu a ave ce face s-a mărita cu el " cu bastardul tau Florin Pop, așa te încuraja vrajitoarea Florica Iacob femeia cu verigheta si nepoata ei din Baia Mare! Familie de CRIMINALI si VRAJITORI ce sunteti! Ființe demonizate sunteți DIAVOLUL in persoana! Fără ajutor de la DIAVOL nu ar putea să facă vrăjitoarele nimic din ceea ce fac, dar in același timp se lauda ca ele lucreaza cu DUMNEZEU!!!

ești un suflet negru de

1

ești un suflet negru de femeie tu care zici ca ești ------ nu pot sa îți atribui ceea ce pretinzi ca ai fost atâția ani ? Ai luat salarii degeaba de la stat. Tu meriți sa fi preșul de la intrare sa re calce toți in picioare !!!!!

Iuda pe pământ vei ajunge să

1

Iuda pe pământ vei ajunge să-ți plângi singura de mila,nu vei părăsi aceasta lume fără sa plătești câte ai făcut in viața mare ?doctorita?ce te crezi. Lumea te va judeca pt ce ai făcut Restul vieți sa ți-l petreci in compania alcoolului cum ai făcut in toată viața pana acum stand in fata paharelor și a sticlelor cu ALCOOL

Lenuta Gavrilas Pop un

1

Lenuta Gavrilas Pop un ȘARLATAN! Împreună cu VRĂJITOARELE ȘARLATANE experte: Florica Iacob vrăjitoarea femeia cu verigheta si împreună cu nepoata ei din Baia Mare!

Lenuta Gavrilas Pop: ULEIUL

1

Lenuta Gavrilas Pop: ULEIUL ÎNTOTDEAUNA iese LA SUPRAFAȚĂ DIN APA!!!!!! asta nu ai învățat de la VRĂJITOARELE CRIMINALE experte care sunt familia ta!!!!!!

Lenuta Gavrilas Pop doctorita

1

Lenuta Gavrilas Pop doctorita cu diploma de CRIMINAL! inclusiv de NUMERE DE TELEFON fac rost VRĂJITOARELE pricepute la orice si le oferă celor precum Lenuta Gavrilas Pop! pentru a fi mult mai usor să URMĂREASCĂ, sa HARTUIASCA si să OMOARE oameni pentru a face rost de AVERE! și pentru a se laudă ce ușor rezolvă VRĂJITOARELE orice OBSESIE pe care o au cei ca și Lenuta Gavrilas Pop! doctorita cu diplomă de CRIMINAL! o OBSEDATĂ care are o FIXAȚIE ! este o OBSEDATĂ !
Asa se laudă cu ocazia asta si VRĂJITOARELE experte ce ușor manipulează oamenii si ce număr mare de cliente/clienți au ele VRĂJITOARELE pricepute la orice ! chiar si la OMORÂT oameni !

Lenuta Gavrilas Pop ești

1

Lenuta Gavrilas Pop ești recunoscătoare surorii tale profesoara Rogojan Doina pentru tot ceea ce a facut pentru tine! Este la fel de profesionistă așa ca tine! Și sora ta Rogojan Doina este un CRIMINAL PROFESIONIST! un ȘARLATAN! care te ajută foarte mult! La fel cum te ajută și VRĂJITOARELE care sunt familia voastră: VRĂJITOAREA Florica Iacob femeia cu verigheta si nepoata ei din Baia Mare! Familie de CRIMINALI si VRĂJITORI ce sunteti!

Spune-ți părerea

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.