Back to top

CABINET MEDICAL DE MEDICINA DE FAMILIE DR. ENE MARIANA

1.272725
1.3 (22 aprecieri)
Telefon: 
0268336095
DR. ENE MARIANA

CABINET MEDICAL DE MEDICINA DE FAMILIE DR. ENE MARIANA

Locaţia

CABINET MEDICAL DE MEDICINA DE FAMILIE DR. ENE MARIANA
Calea București 308, Brașov 500299, Romania
Braşov , Brașov
Brașov RO

Păreri și recenzii

Vizitatorii noștrii au scris următoarele păreri și recenzii despre acest medic/clinică. Adaugă opinia ta despre experiența trăită utilizând formularul de mai jos.

Care profesionalism ????????

1

Care profesionalism ????????
Poate nu cunoașteți termenul de PRIFESIONALISM . Un medic care te “consultă” prin asistenta pe un hol întunecat se numește profesionalism ??? vremurile au trecut acest medic trebuie să plece din cartierul nostru dacă nu mai dorește să își facă treaba cu pacienții în vârstă în mod civilizat și onest , empatizand cu aceștia și cu oamenii bolnavi !

UN DOCTOR FOARTE SLAB

1

UN DOCTOR FOARTE SLAB PREGĂTIT, FĂRĂ EMPATIE FATA DE PACIENȚI MAI ALES DE CEI ÎN VÂRSTĂ . NU CUNOAȘTE DELOC TERMENUL DE “ MEDIC DE FAMILIE “ asistentă din același aluat !!!
Deci dacă locuiți în zona Dârste ocoliți această individă care se pretinde a fi “ medic de familie” . Ar trebui să stea acasă să lase locul altui doctor tânăr care empatizează cu pacienții ! Un doctor de …..t fără bun simț !!!!

FARA EMPATIE!!!

1

FARA EMPATIE!!!
O doctorița depășită de situație, nu înțelege rolul ei de a ajuta pacienții.
Nu are tragere sa mai lucreze cu pacienții, drum bun la pensie stimata doamna, împreună cu asistenta dvs loiala!!!

Ne-am saturat de aceasta

1

Ne-am saturat de aceasta doctorița bătrână și fără 7ani de acasă cu asistenta ei care se cred cu ceva peste pacienți, sa lase locul liber pentru cineva care dorește să îi înțeleagă pe oamenii bolnavi din cartierul Darste!

Nemultumita de aceasta

1

Nemultumita de aceasta doctorița și de asistenta dumneaei! Nu poți recomanda un medic care nu empatizeaza deloc cu persoanele în etate din acest cartier!

Comportament urat față de

1

Comportament urat față de pacienți mai ales față de persoanele în vârstă . Dacă nu mai sunteți în stare să empatizați cu oamenii din acest cartier MUTAȚI-VĂ DOAMNĂ DOCTOR ÎMPREUNĂ CU ASISTENTA DUMNEAVOASTRĂ .

Comportament urat față de

1

Comportament urat față de pacienții mai ales de cei în vârstă care merg la acest medic , asistenta medicală ar trebui și ea să își revizuiască comportamentul foarte arogant !

Spune-ți părerea