Back to top

C.M.I. Dr. MANASIA RODICA

1.09091
1.1 (11 aprecieri)
Telefon: 
0250866185
MANASIA RODICA

C.M.I. Dr. MANASIA RODICA

Locaţia

C.M.I. Dr. MANASIA RODICA
Stroești, Romania
Stroeşti , Vâlcea
Vâlcea RO

Păreri și recenzii

Vizitatorii noștrii au scris următoarele păreri și recenzii despre acest medic/clinică. Adaugă opinia ta despre experiența trăită utilizând formularul de mai jos.

Este bolnava psihic !

1

Nu știu cum poate sa existe așa ceva . Femeia asta și medic pe deasupra , este de o dementa ieșită din comun . Sunt pacienta ei dar după ce am aflat cât de nenorocita e ca om , ma retrag imediat de la ea .

Multe comentarii . Am citit

5

Multe comentarii . Am citit pe multe forumuri . Nu sunt pacienta acestei doctorițe , dar după cele ce am citit , nici nu as vrea sa am de-a face cu astfel de medic .
Dacă e adevărat măcar 10% din ce am citit , Rușine Pt aceasta femeie

Trebuie reclamata urgent

1

Am aflat de curând și eu ce fel de om e . Sunt foarte multe comentarii negative in ceea ce o privește . Așa este , trebuie făcut un control psihiatric cum citeam și peste toate astea și eliminată din sistemul sanitar . Depind vieți omenești de astfel de oameni , dacă aceasta femeie poate fi numita om . Nici nu pot sa scriu ce am aflat despre ea. Din fericire am înțeles ca exista o plângere penală depusă pe numele ei și ca risca chiar pușcăria .

Despre nici un medic nu am

1

Despre nici un medic nu am citit atâtea păreri negative . Oare CASA de Sanatare nu ia nici o măsura împotriva acestei femeie ? Depind vieți omenești de meseria ei . Rușine pentru cei care nu iau măsuri in astfel fe cazuri .

Nu, nu a murit și nici nu ii

1

Nu, nu a murit și nici nu ii doresc asta ca nu e bine sa vrei răul altuia . Dar de scăpat de ea ca medic trebuie sa facă cineva ceva sa se întâmple asta .
Ce am aflat de curând ..,,. Doamne ferește pe oricine de ceea ce i se va întâmpla acestei femei , dar sincer merita cu care și îndesat tot ce urneaza . Rușine tuturor câte ii țin partea , nu știu cine e aceasta dementa și ce a făcut . Eu de curând m- am retras de la ea ca pacient al el . Mi-e mila de ea , dar după tot ce am aflat e puțin ceea ce i se va întâmpla . Rușine Dna doctor Rodica Manasia și sincer îmi e mila de dumneavoastră și de familia dumneavoastră Pt ceea ce veți pății , dar chiar va meritați soarta .

Stați liniștiti cu toții .

1

Stați liniștiti cu toții . Scarbosenia încă nu a aflat , urmează sa primească citarea la parchet Pt .... multe și in plus și excluderea din colegiul medicilor .

Pentru a ne lămuriri cei care

1

Pentru a ne lămuriri cei care au scris pe acest forum . Acesta dementa nu a murit , așa cum am citit , încă profesează ca medic de familie . Fără sa vreau sa o jignesc , ci doar sa o avertizez . Și mie personal mi-a distrus familia , dar nu eu sunt principalul ei “ pericol” . Dumnezeu sa aibă grija de time doctorița lui peste prăjit , nu dau nume , dar crede-ma îl cunosc bine pe omul căruia i-ai făcut cel mai mare rău și asta nu știe sa ierte . Cât despre mine , ii mulțumesc lui Dzeu ca am scăpat de tine și sper sa nu mai am vreodată de-a face cu tine ca om și medic , dar tine minte ..... tu nu îl Cunoști încă pe omul căruia i-ai făcut mai mult rău decât poate face cineva cuiva . Doamne ferește pe toată lumea , ca nu știi in ce te-ai băgat și nici pe cine ti-ai pus in cap . Chiar nu realizezi !

Spune-ți părerea

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.