Back to top

Ce este Medici & Farmacii?

Medici & Farmacii reprezintă o platformă medicală specializată  în servicii de promovare şi informare care pune la dispoziţia utilizatorilor săi clinici, medici şi farmacii din toată ţara, fiind o adevarată bază de date, o colecţie online.  

Site-ul oferă o vizibilitate cu un grad înalt în rândul pacienţilor şi al tuturor utilizatorilor săi, fiind specializat în conceperea strategiilor şi a campaniilor de promovare individualizate pentru fiecare clinică, farmacie şi medic, în parte, asigurându-le acestora servicii de cea mai buna calitate.

Mai mult, Medici & Farmacii pune la dispoziţia utilizatorilor ultimele noutăţi şi informaţii din domeniul medical. Site-ul îşi propune o informare temeinică şi persistentă atât a utilizatorilor, cât şi a membrilor săi, astfel ca aceştia să fie permanent la curent cu ultimele inovaţii, noutăţi sau evenimente din domeniul medical.

Scopul nostru este acela de a facilita legătura dintre medic şi pacient, consolidând comunicarea între aceştia. Totodată, încurajăm toţi utilizatorii noştri să consulte medicul specialist în legătură cu orice diagnostic sau tratament şi, în acest sens, le oferim cele mai bune variante pe care le au la dispoziţie. 

Toate datele sunt preluate din baze de date publice, nu suntem responsabili de corectitudinea informațiilor.

Opiniile și comentariile adaugate de utilizatori nu reprezintă poziția noastră. Vă rugăm să păstrați un ton civilizat în comentariile dumneavoastră, argumentați opinia dumneavoastră.