Back to top

CMI DR COSTEA LILIANA

3.75
3.8 (20 aprecieri)
Telefon: 
0724311507
COSTEA LILIANA

CMI DR COSTEA LILIANA

Locaţia

CMI DR COSTEA LILIANA
Strada Libertății 122-124, Alexandria 140022, Romania
Alexandria , Teleorman
Teleorman RO

Păreri și recenzii

Vizitatorii noștrii au scris următoarele păreri și recenzii despre acest medic/clinică. Adaugă opinia ta despre experiența trăită utilizând formularul de mai jos.

Timpul de așteptare mare

1

Timpul de așteptare mare peste 40 de minute pentru o amarata de rețetă,nu recomand căutați alți medici de familie mai operativi,sau daca va place să așteptați cu orele...va invit la dn.doctor Costea

Ați fost programați ? ? O

5

Ați fost programați ? ? O consultație durează 15 min . Dacă sistemul informatic greoi are sincope în validare , timpul de așteptare se poate prelungi . Ce vina avem noi ? Nu al lăsat la ușa pe nimeni neajutat sau nintrebat chiar dacă programul era terminat de mult . Cred ca aveți nevoie de un bancomat de rețete și bilete . Dar și acolo mai trebuie sa așteptați!

Timpii de așteptare sunt mari

5

Timpii de așteptare sunt mari la orice cabinet. Datorita formalităților imppuse , sistem informatic greoi, etc. Dar personal prefer profesionalismul. Ma duc la doctor pentru consult, evaluări, sfaturi.
De ce nu va programați? E mult mai civiliza.t.
Doamna Costea e un medic foarte bun și experimentat. Apoi eu știu ca pe ușa e un afiș cum ca cei în vârstă, copii și urgentele au prioritate.
Deci citiți și va programați!

Dna doctor va multumesc

5

Dna doctor va multumesc pentru blindetea si profesionalismul de care ati dat dovada in multe momente cind am avut nevoie de ajutorul dvs. Ati fost si sunteti pentru mine un inger pazitor

Profesionalism, empatie. Unul

5

Profesionalism, empatie. Unul din putinii medici la care consultația este una corecta. Pacienții nu sunt "expediati" după 3 min cu reteta de rigoare. Timpii de așteptare sunt aceiași la majoritatea. GRIJA LA CEI NU ASTEPTATI SA INTRATI!! EU AM AVUT OCAZIA SI M-AM MUTAT LA DANSA. IMPREUNA CU FAMILUA.

Spune-ți părerea