Back to top

CMI DUMITRESCU LAURA MARIA

3
3 (8 aprecieri)
Telefon: 
0216476885
DUMITRESCU LAURA MARIA

CMI DUMITRESCU LAURA MARIA

Locaţia

CMI DUMITRESCU LAURA MARIA
Strada Pictor Gheorghe Tattarescu, București, Romania
Sector 3 , București
București RO

Păreri și recenzii

Vizitatorii noștrii au scris următoarele păreri și recenzii despre acest medic/clinică. Adaugă opinia ta despre experiența trăită utilizând formularul de mai jos.

Initial mi s-a parut un super

1

Initial mi s-a parut un super om, cald, atenta...apoi incet, incet a inceput sa-si schimbe comortamentul si mi-am dat seama de ce, nu dadeam mereu...si cand nu dadeam era clar mutl mai rece...

NU va inscrieti la ea - i-am

1

NU va inscrieti la ea - i-am dat bani de cate ori am fost consultati si abia daca imi spune ce sa fac si cum sa ma procedez cu copilul. Cand am inceput diversificarea mi-a vorbit din varful buzelor. Parca o obligam sa spuna secrete de stat. Nu mi-a spus cat se astepta sa primeasca, asa ca i-am dat de bun simt. Se pare ca se asteapta la mai mult. Mergeti la privat. eti fi tratati cu mult mai multa decenta.

Buna ziua! Doamna Dumitrescu

5

Buna ziua! Doamna Dumitrescu este doctorul nostru de familie de 9 ani de zile. Cabinetul este la clinica Globului in zona Cinema Gloria. Nici macar odata nu am avut probleme cu dumneaei. Tot timpul ne-a raspuns la toate intrebarile, am nascut 2 copii pe care in prima perioada a vietii lor i-a vizitat la domiciliu, apoi de cate ori sunam ne primea sau ne indruma telefonic. Am vazut comentariile de mai sus si de aceea m-am hotarat sa scriu, deoarece cred ca dumnealor vorbesc despre alt doctor... Noi suntem foarte multumiti atat de doamna doctor cat si de doamna asistenta. Eu o recomand cu toata inima.

Daca as putea nu as da nici

1

Daca as putea nu as da nici macar o stea. Ba da, este vorba de aceeasi doctorita. Despre care la prima vedere ai zice ca e painea lui Dumnezeu. Din pacate dumneai este mereu ocupata pentru ca sta cate 30 de minute la povesti in cabineg pentru niste explicatii care ar trebui sa dureze 5. Apoi vezi Doamne ea e foarte ocupata pentru ca ghici, coada la usa este imensa. Tot timpul am asteptat cel putin o ora la usa, desi programarea se cere a fi respectata cu sfintenie (doar de catre pacient). Dar cireasa de pe tort a fost pentru mine momentul in care nu ii elibera sotului o trimitere pe motiv ca ea trebuia sa vada copilul. Copil care era la 500 de km departare de Bucuresti. Care nu reprezenta o urgenta ca sa ma duc cu el in UPU. Dar care a devenit o urgenta din cauza indolentei ei. Mi s-a sugerat sa vin cu copilul sa il vada. De la 500 de km departare, repet.
Concluzionand, nu recomand sa va inscrieti la ea. Da, pare a fi buna pe meserie dar din pacate cu zero empatie in ea, profesionalism in ce priveste respectarea programarilor si a timpului pierdut al fiecaruia. Ca sa nu mai zic ca in caz de vreo urgenta slabe sanse sa va poata ajuta in aceeasi zi. Pentru ca ce sa vezi, ii place vorba mult si coada la ea la usa e cat China.

Spune-ți părerea