Back to top

Fizicianul Cristian Presură demontează mituri legate de coronavirus (COVID-19)

cristian presura covid si 5G

Fizicianul Cristian Presură demontează câteva mituri legate de coronavirus într-o postare pe canalul său de Youtube.

Multe teorii conspiraționiste sunt răspândite în mediul online, multe dintre ele sunt prezentate ca și rezultate științifice însă cele mai mult pot fi demontate printr-o gândire logică pe care o utilizează și ne prezintă dl. Presură în filmulețul încărcat. Într-o astfel de teorie se zice că coronavirusul actual a fost provocat de rețelele 5G și că pandemiile ar fi cauzate de radiații electromagnetice.

Cristian Presură este un fizician român renumit, inventator al dispozitivului optic prezent în cele mai multe ceasuri inteligente/fitness care măsoară pulsul purtătorului. În momentul de față este cercetător în cadrul companiei Philips din Olanda. Pe lângă lucrările științifice din domeniul fizicii a publicat o carte de fizică pe înțelesul tuturor intitulat "Fizica Povestită" și o altă carte în care ne prezintă universul, "O călătorie prin univers. Astrofizica povestită". Deține și un canal de Youtube prin ajutorul căreia prezintăă teme interesante din domeniul fizicii și nu numai.

Update:
Într-un video mai recent Dl. Cristian Presura face o comparație ăntre radiațiile soarelui și radiațiile telefoanelor 5G și explică cum funcționează undele de radiație ale acestora.

Foto: Captură Youtube

Păreri și recenzii

Vizitatorii noștrii au scris următoarele păreri și recenzii despre acest medic/clinică. Adaugă opinia ta despre experiența trăită utilizând formularul de mai jos.

Bravo

Felicitari dlui Presura pentru abordarea subiectului. Astfel de oameni trebuie promovate in Romania.

Spune-ți părerea

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.