Back to top

Chirurgie estetica Dr. Lucian Fodor

5
5 (4 aprecieri)
Telefon: 
0770 277 213
Dr. Lucian Fodor

Dr. Lucian Fodor, medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie ″Iuliu Haţieganu″ din Cluj-Napoca si a urmat stagii de pregatire in SUA si Israel efectuand interventii complexe cu specialisti cu renume din domeniul chirurgiei estetice. 

A publicat numeroase articole in publicatii stintifice nationale si internationale despre chirurgie plastica/reconstructiva si chirurgie estetica.

Experienta profesionala consta in sute de interventii de rinoplastie, marire de sani, abdominoplastie, liposuctie si multe alte interventii speciale.

Informatii despre rinoplastie: https://modelarenascluj.ro

Informatii despre marirea sanilor: https://mariresanicluj.ro

Locaţia

Clinica Med'Art
Str. Macinului nr.11A
Cluj-Napoca , Cluj
Cluj RO

Păreri și recenzii

Vizitatorii noștrii au scris următoarele păreri și recenzii despre acest medic/clinică. Adaugă opinia ta despre experiența trăită utilizând formularul de mai jos.

Exceptional! Multumesc dlui.

5

Exceptional! Multumesc dlui. dr pentru amabilitate si profesionalism. Mi-am pus implanturi la dansul si totul a decurs bine. Sunt extrem de multumita! Va doresc toate cele bune!

Viorica C .Va recomand cu

5

Viorica C .Va recomand cu toată încrederea pe Doctorul Fodor!!!! Este un profesionist desăvârșit,un om cum e tare greu să întâlnești. Vă mulțumesc din suflet pentru tot domnule doctor .Dumnezeu sa va ocrotească!

Când am intrat pentru prima

5

Când am intrat pentru prima dată in cabinetul D-lui Doctor Fodor Lucian, i-am aşezat in palme un noiam de cicatrici, defecte fizice de tot soiul, frustrări, complexe de inferioritate, temeri si nemulțumiri care credeam ca mă vor însoți toată viața.
Dânsul le-a studiat cu răbdare, pricepere nemăsurată, şi "drag suflet", apoi le-a adunat pe toate si a replămădit din ele o Femeie care azi, se iubeşte pe ea însăşi. Pentru fiecare moment în care îmi zâmbesc în oglindă, îi mulțumesc.

Spune-ți părerea

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.