Back to top

Chirurgie estetica Dr. Lucian Fodor

5
5 (6 aprecieri)
Telefon: 
0770 277 213
Dr. Lucian Fodor

Dr. Lucian Fodor, medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva, a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie ″Iuliu Haţieganu″ din Cluj-Napoca si a urmat stagii de pregatire in SUA si Israel efectuand interventii complexe cu specialisti cu renume din domeniul chirurgiei estetice. 

A publicat numeroase articole in publicatii stintifice nationale si internationale despre chirurgie plastica/reconstructiva si chirurgie estetica.

Experienta profesionala consta in sute de interventii de rinoplastie, marire de sani, abdominoplastie, liposuctie si multe alte interventii speciale.

Informatii despre rinoplastie: https://modelarenascluj.ro

Informatii despre marirea sanilor: https://mariresanicluj.ro

Locaţia

Clinica Med'Art
Str. Macinului nr.11A
Cluj-Napoca , Cluj
Cluj RO

Păreri și recenzii

Vizitatorii noștrii au scris următoarele păreri și recenzii despre acest medic/clinică. Adaugă opinia ta despre experiența trăită utilizând formularul de mai jos.

Exceptional! Multumesc dlui.

5

Exceptional! Multumesc dlui. dr pentru amabilitate si profesionalism. Mi-am pus implanturi la dansul si totul a decurs bine. Sunt extrem de multumita! Va doresc toate cele bune!

Viorica C .Va recomand cu

5

Viorica C .Va recomand cu toată încrederea pe Doctorul Fodor!!!! Este un profesionist desăvârșit,un om cum e tare greu să întâlnești. Vă mulțumesc din suflet pentru tot domnule doctor .Dumnezeu sa va ocrotească!

Când am intrat pentru prima

5

Când am intrat pentru prima dată in cabinetul D-lui Doctor Fodor Lucian, i-am aşezat in palme un noiam de cicatrici, defecte fizice de tot soiul, frustrări, complexe de inferioritate, temeri si nemulțumiri care credeam ca mă vor însoți toată viața.
Dânsul le-a studiat cu răbdare, pricepere nemăsurată, şi "drag suflet", apoi le-a adunat pe toate si a replămădit din ele o Femeie care azi, se iubeşte pe ea însăşi. Pentru fiecare moment în care îmi zâmbesc în oglindă, îi mulțumesc.

Un medic de exceptie dar mai

5

Un medic de exceptie dar mai presus de toate un om minunat. Domnul doctor este un artist, mi-a schimbat viata, mi-a redat încrederea. Este cea mai buna alegere pe care am facut-o! Am intalnit o echipa minunata. Doamna asistenta Adina este minunata la fel si doamna doctor anestezist. Va multumesc din inima pentru rezultat!

Recomand cu incredere! Stima

5

Recomand cu incredere! Stima Domnule Doctor Fodor Lucian va multumesc pentru tot santeti cel mai bun Chirurg in chirurgie plastica si estetica! Va doresc multa sanatate Dumnezeu sa va binecuvanteze viata si familia! Doamne ajuta!

Spune-ți părerea

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.